SØNDAG, 26. JUNI 2022 Børneteater "DEN STANDHAFTIGE TINSOLDAT"

Børnebillet (0-12år) kr 40,-, Klokken 11:00

32,00 kr.

Søndag, d. 26. JUNI 2022 - DEN STANDHAFTIGE TILSOLDAT - Andersens Kuffert Teater

For de 3 - 8 årige og deres voksne.

Forestillingen starter kl 11:00

Dørene åbnes 30 min før forestillingens start

Pris: Voksen 50,- / Børn (0-12år) 40,-      (Unummerede pladser)

BILLETTYPE
Voksenbillet kr 50,-
Børnebillet (0-12år) kr 40,-
Tidspunkt
- Vælg BILLETTYPE før du kan vælge Tidspunkt
Klokken 11:00 Klokken 11:00
1
+
Tilføj til kurv

Der er umummerede pladser. Børn sidder primært på puder på gulvet foran de optrædende mens voksne sidder bagved på stole.

Din ordrebekræftelse fungerer som billet. Du kan vælge at printe den eller gemme den på din telefon.


Om forestillingen:

Den standhaftige Tinsoldat

Vi starter historien med en fødselsdag. Hans Christian får 25 tinsoldater i gave. Alle er ens udover soldat nummer 25, han har kun et ben at stå på. Men da han står lige så godt på sit ene ben som de andre på deres to, får han lov til at være med i legen.

En nat, oplever den etbenede tinsoldaten den smukkeste og dejligste danserinde man kan forestille sig. Hun bor i et papirslot, er smuk som en ballerina og har en ædelsten limet på brystet. »danserinden har løftet sit ene ben så højt i vejret, at soldaten slet ikke kan finde det og tror hun kun havde et ben ligesom han.« Soldaten er sikker på, at danserinden passer perfekt til ham.

En trold står pludselig midt i værelset og kræver at soldaten skal holde fingerne for sig selv. Danserinden tilhører trolden. Basta! Hvis ikke tinsoldaten hører efter, så skal han nok se løjer!!

Nu bliver vi taget med på en rejse som føre soldaten ned i byens underverden. Her bor kanalmesteren en stor ensom rotte, som har udråbt sig selv som den vigtigste person i kloakken. Efter en tur i Havnen ender vi igen oppe i børneværelser, der hvor historien begyndte. Danserinden og tinsoldaten er atter sammen, men desværre for tinsoldaten og danserinden har trolden ikke glemt sine trusler.


Forestillingen varer ca. 45 min. og efter forestillingen får publikum lejlighed til at snakke med de medvirkende.

Medvirkende:

Skuespiller: Henrik R. Andersen