UDSAT ........... - Koncert - Troels Trier Solo Show

260,00 kr.

UDSAT TIL EFTERÅRET 2023 - Koncert, Storytelling & Kunst...

Troels Trier Solo Show; FRA RØDE MOR TIL GRØN FAR.......

Tidspunkt kl 20:00-22:00 - Dørerne åbnes kl 18:00

Troels Trier, som debuterer med sit nye soloshow "Fra Røde Mor til Grøn Far" er en sand veteran indenfor koncerter og kunst.

Med sit nye show ”Fra Røde Mor til Grøn Far”, giver Troels både koncert og storytelling i sit show på 2 x 55 min. Du vil opleve suveræn underholdning med historiefortælling, sang og musik, som vi alle kender. Ikke nok med, at Troels er stærk i sine koncerter, så brillerer han også med sin kunst. Til koncerten kan du samtidig i Klaptræet opleve omkring 30 af Troels Trier's litrografier og malerier mv.

Troels Trier debuterede som sangskriver i 1969, og kan derfor fejre sit 50-års jubilæum som scenekunstner. Derfor er du garanteret god musik og festlige indslag med emner, som alle i 2022stadigvæk kan forholde sig til. Troels Trier kan også med rette kalde sig multikunstner med utallige titler, der fortæller en historie om en travl artist. Som musiker, sanger, entertainer, skuespiller, komponist, forfatter, billedkunstner, keramiker m.m. mangler han efterhånden kun at tilføje “balletdanser” til rækken af kunstneriske discipliner, som han har beskæftiget sig med i sin lange karriere.

Men hvem ved, hvad fremtiden bringer. I de senere år har kunsten fyldt det meste og har resulteret i talrige udstillinger i gallerier og kunsthaller over hele landet. Kunst og koncert er derfor to store nøgleord når man beskriver Troels.

Troels kan ikke benægte at showbusiness trækker, og med soloshowet ”Fra Røde Mor til Grøn Far” er han tilbage på landevejene med sange og anekdoter fra sin lange karriere fra Røde Mor til Trier & Brüels bodegashow. Oplev en festlig blanding af de mange erfaringer Troels har gjort sig indenfor kunst og koncerter.

Prisen includerer:

Entre

Troels Trier Solo Show

Drikkevarer/snacks købes separat.

1
+
Tilføj til kurv